Teras Kapatma Pergola Tente Sistemleri

02-11-2022 17:48
Teras Kapatma Pergola Tente Sistemleri

TERAS KAPATMA PERGOLA TENTE SİSTEMLERİ

Teras Kapatma Pergola Sistemleri; üstü açık terasların ve mekanların, çelik konstüriksüyon gövde veya alüminyum gövde direkler kullanılarak iskelet yapı oluşumundan sonra cam, Pvcmembran veya Pergola Tente malzemeler ile kapatılma uygulamasıdır. Dikey olarak kalan bölümler (ön ve yan cepheler) cam sistemleri kullanılarak tamamen kapatılmaktadır.

Teraslar bu sayede kullanışsız bir alan olmaktan kurtulmakta ve yaşam alanlarına dönüşmektedir. Ayrıca teraslı dairelerin genelde ısınma ve su yalıtım sorunu vardır ve dışardan gelen soğuk ve Sıcak ortamı doğrudan etkiler. Bu nedenle ortamda bulunan ısı değeri düşer ve yükselir. Dört Mevsim ferah ve Konforlu bir ortamda bulunmanızı sağlar.

Teraslarda yaşanılan diğer bir problem, yazın sıcak, kışın ise soğuk olması nedeniyle sağlıklı olarak kullanılamayan önemli yaşam alanları olmasıdır. Teraslara Pergola Tente kapatma ve cam sistemlerin uygulanması sonrasında teras tamamen kapatılır ve kışın dışardan gelen soğuk havayı keser, bu sayede ortamın sıcaklık derecesi korunabilmektedir. Cam tavan uygulamarındaise Ekstradan gölgelendirme için otomatik motorlu tavan perdeler kullanılmaktadır.

Yazın ise kapatılan sistemi tamamen açarak serin ve ferah bir ortamda yaşamanızı sağlar. Çatı ve teras kapatma sistemleri sayesinde terasınızda dört mevsim güzelliğini yaşamanızı sağlar.
 

PERGOLA TENTE SİSTEMLERİ

Eviniz,İşiniz ,Bahçeniz ve Terasınız için Otomatik Alüminyum Pergola

Otomatik Pergola Tente Sistemleri; sağlam bir alüminyum yapıdan yapılmış ve en olumsuz hava koşullarına bile dayanacak şekilde tasarlanmış açılır kapanır bir çatı ile Geliştirilmiş çağdaş bir veranda kaplama çözümüdür.

Alüminyum Pergola Sistemi, evinizin veya iş yerinizin arka bahçesinde rüzgar, doğrudan güneş ışığı veya yağmur gibi unsurlardan korurken temiz havanın keyfini çıkarabileceğiniz hoş bir teras Kapama Alanı Oluşturur. Otel, restoran ve kafe sahipleri, açık hava teras sezonunu uzattığı ve müşteri akışını arttırıp Yaşam Alanı Oluşturduğu için Otomatik Pergola SistemleriOnlara özellikle faydalı bulacaktır.

Her Pergola Sistemi, Özel Ölçülere göre sipariş üzerine yapılır. Motorlu pergolalarımız, 5m²'lik küçük veranda alanlarından 1000m²'ye kadar Düğün Salonu gibi geniş ticari alanlara kadar kullanılabilir. İstersenizdeModuler Pergola Olarak Ekleyip Yaşam alanlarınızı Genişletebilirsiniz. Çeşitlikonstrüksiyon ve şekil, çatı ve cephe kaplamaları, aydınlatma ve ısıtma sistemleri ve otomasyon seçenekleri arasından seçim yaparak Alanlarınızı Şık ve Modern Olarak Kullanabilirsiniz.

Pergola Sistemlerinin Üst Kaplaması PVC Blockout branda kullanılır. Blockout Pvc Branda Krem,Beyaz,Açık Gri ve Antrasit Gri olarak İmal edilir.

PVC Blockout Pergola Sistemi, her türlü hava koşullarında açık teras kullanımını en üst düzeye çıkarmak isteyenler için ideal bir Çözümdür. Mühendislik mükemmelliğini görsel olarak hoş bir tasarımla birleştiren bu Otomatik Pergola Tente Sistemi, yeni nesil Pergola Sistemleridir.

Pergola Tentelerin açılır kapanır çatısı, istenen miktarda gölge oluşturmak için hafif açık bırakılabilirveyatamamen açılabilir, kapatılabilir. İlkbahar ve sonbahar ayları boyunca teras keyfinizi rahatça yaşamanızı sağlayabilirsiniz.

Pergolalar özel ölçülere göre yapılır. Bir dizi farklı konstrüksiyon, çatı yapısı, çatı örtüsü çeşitleri, yan kaplamalar, aydınlatma, çatı ve otomasyon sistemleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Sizin için en uygun pergola tipi, evinizin ve mekanınızın mimarisine, düzenine ve kişisel tercihlerinize bağlı olacaktır. Geniş renk yelpazesi, bireysel bileşenler ve tasarım seçenekleri, alüminyum pergolaları hem modern hem de klasik tasarım alanlarına uyarlayabilir. Ayrıca Modülar olarak ta birleştirip çeşitli boyutlarda Pergola Tente Sistemleri  oluşturabilirsiniz.

Açılır kapanır PVC pergolalar su geçirmezdir ve bu nedenle Dünyanın her iklimi için idealdir. Yağmur suyu, su geçirmez brandadan destek direkleri aracılığıyla taşındığı ön kirişe boşaltılır.Buradan da Dışarıya Zemine veya Drenajlara bağlanabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.